Naslovnica Kontakt Sitemap

Right menu



Proizvodi

Kabelski spojni pribor 1-35 kV

Kabelski spojni pribor namijenjen je za spajanje i završavanje vodiča energetskih kabela postupcima šesterokutnog prešanja (DIN) ili vijčanim spojevima, za nazivne napone do 20,8/36(42)kV. Primjenjiv je za spajanje Al, Cu ili Al/Cu vodiča okruglih ili sektorski oblikovanih, višežičnih ili jednožičnih.

Oprema za NN nadzemne mreže

Namijenjena je za spajanje i ovješenje NN neizoliranih nadzemnih mreža ili NN nadzemnih mreža s izoliranim vodičima u snopu.

Kod NN nadzemnih mreža s izoliranim snopom proizvodimo opremu za:

  • samonosivi snop izoliranih vodiča (DIN sustav) u skladu s normom HRN-HD 626 S1:1996 tip: 4F-1.
  • samonosivi snop izoliranih vodiča s nosivim izoliranim neutralnim vodičem (Francuski sustav) u skladu s normom HRN-HD 626 S1:1996 tip: 6E-1.

Oprema za SN nadzemne mreže

Oprema za SN (10, 20 i 35 kV) neizolirane nadzemne mreže, koristi se za ovješenje i spajanje Al, Cu ili Al/Če vodiča kod izgradnje i održavanja istih. Proizvodni asortiman uključuje i izolatorske lance s kompletnom opremom za njihovo slaganje.

Rastavljači i rastavne sklopke

Rastavljači i rastavne sklopke koje proizvodimo u suradnji s firmom ABB namijenjene su za vidljivo odvajanje strujnih krugova napona 24 i 35 kV. Modularne su izvedbe te su prilagođeni ugradnji na betonske, drvene ili čelično rešetkaste stupove. Omogućavaju ugradnju motornog pogona te daljinsko upravljanje istim iz dispečerskog centra.

Kabelski izolacijski pribor

U suradnji s firmom TYCO Electronics Raychem iz njihovih originalnih komponenti proizvodimo kabelski izolacijski pribor za kabele napona 0'6/1 (1,2) kV. Osim standardnih kabelskih spojnica i završetaka izrađujemo pribor prema potrebama krajnjih korisnika (HŽ, Hrvatske ceste, zračne luke, brodogradnja). Također smo u mogućnosti isporučiti toploskupljajući kabelski pribor u komponentama.